Copa del Rei

El Madrid sorprèn el Sevilla al Sánchez Pizjuán (0-1) i agafa avantatge per ser a la final de Copa

El Madrid derrota el Sevilla (0-1) i agafa avantatge en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei. En un Sánchez Pizjuán ple fins a la bandera, l'equip blanc va colpejar primer. En el minut 15, Benzema va fer un gran gol després de driblar la defensa sevillista. La polèmica va arribar just abans del descans, amb un "gol fantasma" de Luis Fabiano, que l'àrbitre no va concedir. A la represa, els homes de Manzano van continuar amb la pólvora molla i els blancs encara podrien haver eixamplat el marcador.

A Cristiano Ronaldo li cantaven "Messi, Messi, Messi" en l'escalfament. Partit calent al Pizjuán, amb entrades dures com la de Lass, que obligava Sergio Sánchez a deixar el partit lesionat en el minut 11. Poc després, al 15, jugada de crac de Benzema, que se'n va de tothom per marcar el 0-1. Segon gol vital del francès en quatre dies per respondre al fitxatge d'Adebayor i a la falta de confiança de Mourinho.

Al límit del descans, la jugada polèmica del matx, Luis Fabiano xuta i Albiol treu la pilota sobre la línia, però havia entrat del tot o no? Mirant les repeticions, ni Florentino ni Del Nido ho tenien clar. L'àrbitre no va donar validesa al gol.

A la segona part, domini aclaparador del Madrid. Palop es va lluir davant de Carvalho, després xilena espectacular de Sergio Ramos fregant el travesser, i ni Ronaldo ni Özil van saber culminar un claríssim contraatac. La millor ocasió del Sevilla per empatar arribava en el minut 87 en un córner, però Negredo va creuar massa la pilota. I quan l'àrbitre xiulava el final, Casillas queia a terra i es queixava de l'impacte d'un objecte al cap. La victòria deixa el Madrid amb tot a favor per passar a la final de Copa.