Champions

El Madrid s'estrena avui al camp d'un dèbil Zuric i l'Atlètic rep a casa l'Apoel de Nicòsia

Atlètic i Reial Madrid tenen avui partits teòricament fàcils en la primera jornada de la Lliga de Campions. Els blancs tindran el tret de sortida a Suïssa contra el Zuric. El rival és el vigent campió de la Lliga helvètica però, sobre el paper, és l'equip més fluix del grup C. Pellegrini ha viatjat amb 20 jugadors, entre els quals hi ha Pepe, que no pot jugar encara a la Lliga per sanció. L'Atlètic també té un duel, "a priori", assequible. Els matalassers reben a casa l'Apoel de Nicòsia de Xipre que hauria de ser la ventafocs del grup D, en què Chelsea i Porto seran els principals rivals dels d'Abel Resino.

Actualitzat
Al Reial Madrid, Pellegrini haurà de descartar dos jugadors. Albiol, que es va fer un esquinç contra l'Espanyol, és el principal dubte. També pot quedar-ne fora el jove del planter Adán que és el tercer porter a la llista del xilè. Diarra, Van der Vaart i Garay n'han quedat fora per decisió tècnica, mentre que Sergio Ramos és baixa per lesió.

El club blanc afronta aquesta edició de la Champions amb moltes esperances, ja que la final es disputarà al Bernabéu. Per això, Pellegrini no reservarà cap figura tot i que davant tindrà la ventafocs del grup. Els rivals que li disputaran les dues places per a vuitens seran l'Olympique de Marsella i el Milà, que s'enfrontaran a l'estadi Vélodrome de la ciutat francesa.

L'Atlètic de Madrid té un escenari semblant al del seu rival ciutadà. També s'enfronta amb l'equip teòricament més assequible del grup D, l'Apoel de Nicòsia de Xipre. A diferència dels blancs, els matalassers debuten a casa. L'ambient crispat del Calderón després del mal inici de la Lliga de l'equip i de les manifestacions en contra de la directiva. A més, Abel té els dubtes per molèsties de dos homes importants com Forlán i Maxi Rodríguez. Valera pagarà les moltes errades defensives de l'últim partit de Lliga contra el Racing i es preveu que el colombià Perea entri a l'onze. L'altre partit del grup enfronta el Chelsea i el Porto a Stamford Bridge.

Aquest dimarts també s'obre el foc al grup A, amb els enfrontaments Juventus-Girondins i Maccabi Haifa-Bayern Munic, i al grup B, amb els partits Besiktas-Manchester United i Wolfsburg-CSKA de Moscou.
Anar al contingut