El Madrid ha realitzat l'últim entrenament abans del clàssic a Valdebebas
El Madrid ha realitzat l'últim entrenament abans del clàssic a Valdebebas
Futbol

El Madrid s'entrena abans del clàssic amb Kroos però sense Bale, Morata, Danilo ni Coentrao

El Reial Madrid s'ha entrenat aquest divendres a Valdebebas, on el lesionat Toni Kroos ha fet part de la sessió amb el grup

Ramon AngladaActualitzat

El Reial Madrid ha realitzat aquest divendres al matí l'últim entrenament abans del clàssic d'aquest dissabte el Camp Nou (16.15 hores). La sessió preparatòria ha comptat amb la principal novetat de Toni Kroos. El migcampista alemany es va lesionar a principis de novembre. La previsió pel trencament del cinquè metatarsià del peu dret era d'un mes i mig de baixa, però sembla que podrà avançar la seva recuperació. No es preveu, però, que pugui jugar aquest dissabte davant el Barça.

A l'entrenament del Madrid s'han absentat els lesionats Gareth Bale i Álvaro Morata i també els laterals Danilo i Fabio Coentrao. Per suplir aquestes baixes, els jugadors del filial Enzo Zidane i Martin Odegaard han estat a les ordres del tècnic Zinedine Zidane. Amb les baixes que acumula l'entrenador francès, algunes de les travesses per l'alineació apunten a un mig del camp madridista amb Kovacic, Isco i Lucas Vázquez acompanyant Luka Modric.

Els migcampistes Casemiro i Kroos havien estat titulars indiscutibles per a Zidane, però la seva recuperació és encara massa prematura i es veu difícil que tinguin minuts aquest dissabte, almenys des de l'inici.

 

Anar al contingut