Reial Madrid

El Madrid, sense Cristiano Ronaldo ni Kaká, no pot fallar en la seva complicada visita a Mestalla

El Madrid no pot fallar en la seva visita a Mestalla si no vol que el Barça obri un perillós forat de punts a la classificació. Manuel Pellegrini, que ha assegurat que el públic del Bernabéu els xiularia si practiquessin el futbol dels blaugranes, afronta aquest complicat partit amb la baixa de dues de les seves grans estrelles. Cristiano Ronaldo complirà un partit de sanció per la seva expulsió contra l'Almeria, mentre que Kaká arrossega una pubàlgia que li impedirà jugar fins l'any que ve. El València espera amb ganes la visita del Madrid, ja que en cas de victòria l'equip d'Unai Emery atraparia els blancs a la taula. David Villa, "pichichi" de la Lliga amb 11 gols, és la gran amenaça per als madridistes.

Actualitzat
Una jugada de 55 tocs com la que el Barça va fer dimecres en el gol de Xavi contra el Dinamo de Kíev és impensable de veure al Bernabéu. I no perquè els jugadors del Madrid no en siguin capaços, sinó perquè l'estil del Barça no agrada als aficionats blancs. Això és el que es desprèn de les paraules de Pellegrini a la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte a Mestalla. El debat sobre el futbol bonic o l'efectiu segueix de plena actualitat, encara que el tècnic xilè ha assegurat que el públic del Bernabéu xiularia el seu equip si intentés imitar el joc del Barça.

Contra el València, Raúl probablement tornarà a ser suplent, tot i les absències obligades de Cristiano, per sanció, i Kaká, per lesió. El capità blanc ja ha assumit el seu nou rol. L'entorn, encara no.
Anar al contingut