Futbol

El Madrid retira el recurs davant el TAS i només inscriurà Lass Diarra a la Champions

El Reial Madrid ha decidit no presentar cap recurs davant del TAS per intentar inscriure Huntelaar i Lass Diarra a la Lliga de Campions. Finalment, el club blanc tira la tovallola, després que la UEFA i el seu Comitè d'Apel·lació van desestimar el recurs presentat. Juande Ramos, que s'havia de decidir per un dels dos, perquè només en podrà inscriure un, s'ha decantat pel migcampista francès.

Actualitzat
Raúl, la crisi blanca i el Barça

Amb el gol contra el Deportivo, Raúl arribava diumenge a la xifra de 306 gols oficials amb la samarreta del Madrid, i es quedava a només un gol del gran mite del madridisme, Alfredo Di Stéfano. Sembla ahir quan el davanter marcava el seu primer gol amb el Madrid, el novembre del 1994, en un derbi contra l'Atlètic de Madrid, però ja han passat 14 anys. Raúl és història viva del Reial Madrid, n'ha vistes de tots colors al Bernabéu i no recorda una crisi institucional com la que acaba de viure el club del seu cor amb Ramon Calderón al capdavant.

En canvi, a casa del gran rival, on fa uns anys va gosar fer callar els seus aficionats, tot són flors i violes. Com han canviat les coses en només uns mesos. Els blancs han encadenat cinc victòries consecutives en la Lliga, però el Barça es mostra imparable des de fa setmanes, i, si continua amb aquest ritme, el títol és seu.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut