El Madrid resisteix contra l'Sporting i s'emporta tres punts vitals per mantenir l'avantatge amb el Barça (2-1)

El conjunt blanc no ha brillat, però s'ha emportat tres punts vitals per continuar mantenint la diferència amb el seu màxim perseguidor, el FC Barcelona. Cristiano ha marcat els dos gols blancs i Carmona ha fet el del conjunt asturià. Els de Pitu Abelardo han estat a punt d'empatar, però han fallat un penal.

El Reial Madrid ha guanyat l'Sporting de Gijón al Santiago Bernabéu per un ajustat 2-1, amb dos gols de Cristiano Ronaldo i un de Carlos Carmona per a l'Sporting. El conjunt blanc no ho ha tingut tan fàcil com s'esperava i l'Sporting ha estat a punt de fer l'empat a la segona part amb un penal que ha fallat Duje Cop.

Els de Zidane ha inaugurat el marcador ben d'hora. L'àrbitre ha assenyalat penal a favor del Madrid en el minut 5 per fer caure Lucas Vázquez dins de l'àrea. L'encarregat de xutar el penal ha estat Cristiano Ronaldo, que no ha fallat (1-0). El segon gol dels blancs ha arribat tot seguit amb una rematada de cap de nou del jugador portuguès (2-0) que s'ha apuntat el desè gol en la Lliga (minut 18). Nacho ha fet una molt bona centrada a Ronaldo que li ha valgut mig gol.

L'Sporting, però, ha aconseguit retallar distàncies abans del descans, davant d'un Madrid no gaire fi. El conjunt blanc perd la pilota, Isma centra des de l'esquerra i la remata l'exblaugrana Carlos Carmona dins de la porteria de Keylor Navas (2-1).

En la segona part, l'Sporting ha presentat una de les seves millors cares a la Lliga buscant l'empat i intentant impedir l'ofensiva blanca. Benzema ha estat a punt de marcar el tercer al minut 57 però el porter de l'Sporting ho ha impedit amb una gran aturada. L'estat del terreny de joc s'ha anat complicant a causa de la forta pluja que queia al Santiago Bernabéu.

L'Sporting ha tingut l'oportunitat d'empatar a tocar. Al minut 76 l'àrbitre ha assenyalat penal a Nacho per fer caure Víctor dins de l'àrea. Duje Cop, que s'ha pres el pols abans de xutar, ha llençat la pena màxima molt per sobre de la porteria de Keylor.

Amb aquesta victòria el Madrid manté el seu avantatge amb el Barça, que juga aquest diumenge contra la Reial Societat a les 20.45.

Samarreta encara més blanca

El Reial Madrid ha jugat el partit contra l'Sporting amb una indumentària especial i ecològica: unes samarretes fabricades amb plàstic recollit de l'oceà Índic com a principal matèria primera. Aquestes samarretes protagonitzen una campanya per tenir cura del medi ambient amb el lema "For the oceans".