Futbol

El Madrid rep avui l'Olympique de Lió, amb el qual es disputa la primera plaça de grup

El Reial Madrid rep avui al Bernabéu l'Olympique de Lió, amb el qual es disputa la primera plaça del seu grup. Els de Capello haurien de guanyar Juninho i companyia per 2-0, o bé per una renda mínima de tres gols. L'equip francès té la mida presa als blancs. L'any passat els van golejar per 3-0 i aquest any, per 2-0. Fabio Capello, però, està convençut que avui les coses canviaran. Els francesos, com el Madrid, ja estan classificats.

Actualitzat

Gerard Houllier ha hagut de deixar a Lió quatre dels seus jugadors més importants. Tot i això, amb Juninho Pernambucano i l'exvalencianista Carew esperen endur-se alguna alegria del Bernabéu.

Tot i que el Madrid va resolent els partits, la participació de Casillas segueix sent providencial. Contra el Racing, el porter blanc va evitar que es tornessin a escapar més punts del Bernabéu. A Capello, però, no li acaba de fer el pes. El tècnic li treu mèrits i redueix la seva actuació a dues parades.

En qui confia de debò és en Guti, que ja ha arribat a un acord amb Ramón Calderón i renovarà fins al 2010, quan tindrà 34 anys. Guti serà titular avui a la Lliga de Campions, en un partit en què no hi haurà ni Ronaldo ni Beckham, que es recuperen de les respectives lesions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut