Futbol

El Madrid rebrà la visita de la Reial Societat amb l'objectiu de redimir-se del ridícul de la Champions

El Reial Madrid rebrà la visita de la Reial Societat al Bernabéu amb l'objectiu de reconciliar-se amb la seva afició després de la humiliant derrota contra l'Olympique de Lió a la Lliga de Campions. Els blancs han preparat a consciència aquest partit i Capello podria donar entrada a Robinho o Reyes en el lloc de Raúl. La tercera jornada també viurà un apassionant derbi sevillà però sense televisió en directe. El Sevilla, líder de la Lliga, afronta el matx com a favorit. En un diumenge amb plena coincidència d'horaris pel conflicte obert entre la LFP i Audivisual Sport, també es disputarà un clàssic entre l'Athletic de Bilbao i l'Atlètic de Madrid. València-Getafe, Recre-Llevant i Saragossa-Mallorca completen la jornada.

Actualitzat
El Reial Madrid es va fer ahir la foto oficial de la temporada. Aquest equip vol oblidar la derrota en la Lliga de Campions davant del Lió i reenganxar-se a la Lliga amb força amb una victòria al Bernabéu contra la Reial Societat. Tot i les especulacions dels últims dies, sembla que Raúl sortirà a la foto de l'equip titular, i és que Capello no sembla, ara per ara, deixar a la banqueta el capità blanc.

Els madridistes reben la Reial Societat d'un Jose Mari Bakero que no perd el somriure, tot i que l'equip només ha sumat un punt en les dues primeres jornades. Aquest diumenge l'equip donostiarra té una missió més que complicada al Bernabéu.

Demà també hi ha derbi andalús. Sevilla-Betis sense televisió en directe, i entre dos equips en ratxa. El Sevilla de Juande és el líder de la Lliga i ve de guanyar per 3-1 a Sant Sebastià. El Sevilla és, a priori, una mica favorit, davant d'un Betis que, això sí, ve de derrotar l'Athletic de Bilbao per 3-0 amb gols espectaculars, com una meravella fabricada entre Maldonado i Edu.

Els problemes amb les transmissions televisives no s'acaben a Sevilla, aquesta serà la jornada de coincidència d'horaris promoguda per la Lliga de Futbol Professional. Hi haurà set partits a les vuit del vespre. Entre ells, un clàssic: Athletic de Bilbao-Atlètic de Madrid. Els "colchoneros" visiten Bilbao sense Fernando Torres, lesionat, i amb Agüero amb molts números de ser titular.

El València rep el Getafe en un partit on Joaquín podria debutar amb la samarreta del seu nou equip. La jornada es completarà amb el Recreativo-Llevant i el Saragossa-Mallorca.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut