Primera Divisió

El Madrid, plagat de baixes, visita la Reial Societat en el primer partit de Lliga

Cristiano Ronaldo no serà a Anoeta com tampoc Keylor, Pepe i Modric. Zidane té força baixes per el primer partit de Lliga i espera que Gareth Bale les supleixi exercint de líder

Actualitzat

Tot i que Cristiano Ronaldo va tocar pilota aquest dissabte no sortirà a Anoeta. Encara no està al 100% i el seu debut haurà desperar. El Madrid no vol tenir recaigudes en els seus jugadors lesionats i per això també hi ha dubtes sobre Benzema. El francès, que va jugar la Supercopa d'Europa, segueix arrossegant molèsties. 

Qui tampoc s'enfrontarà a la Reial Societat és Keylor, Pepe i tampoc Modric. Aquest últim ha de complir un partit de suspensió que li va quedar pendent la temporada passada. Tot i que en el seu primer any com a tènic Zidane va aixecar la copa de la Lliga de Campions, també és conscient que en els últims vuit anys, els blancs només han guanyat una lliga. 

Amb tantes baixes, Zidane espera que a Anoeta Gareth Bale exerceixi de líder. El gal·lès afronta la seva quarta temporada a l'equip. En les tres anteriors, va marcar al camp de la Reial Societat. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut