Madrid

El Madrid ja ha portat 7 portuguesos, tots set amb el mateix representant

L'arribada de Fábio Coentrao ha dividit el madridisme. I no només per la considerable inversió que s'ha fet per un jugador que, "a priori", tenia una cotització inferior als 30 milions d'euros que n'ha pagat Florentino Pérez. Això ha sorprès un sector de l'afició del Reial Madrid, que també està molt preocupat pel que considera una sobrepoblació de portuguesos en la plantilla blanca. Quan va arribar Mourinho, Ronaldo i Pepe eren els únics portuguesos a la "casa blanca". En només un any, Mou ha fet que el Madrid n'hagi més que triplicat el nombre, amb els defenses Carvalho i Coentrao, el mateix Mourinho i els seus ajudants, Ruiz Faria i Silvino Louro. En total, set.

Actualitzat
Tots set amb un mateix representant: Jorge Mendes, portuguès i gran amic del tècnic. A Madrid ja fan broma amb la "portuguesització" de l'equip que podria portar també a un canvi d'idioma al vestidor.

Cap dels compatriotes de Mourinho, homes de la seva absoluta confiança, prendrà el braçalet de capità a Casillas. El de Móstoles ha desmentit els rumors segons els quals el tècnic, buscant pressionar més els àrbitres, volia donar la capitania de l'equip a un jugador de camp.

Una tradició de capità de la casa que la directiva de Florentino mirarà de mantenir intocable.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut