Futbol

El Madrid i el Milan paralitzen les negociacions pel traspàs de Ronaldo a l'equip italià

El fitxatge de Ronaldo pel Milan es fa esperar. Ahir, els dirigents del club italià no es van posar d'acord amb Pedja Mijatovic i Ramón Calderón en diverses qüestions, com ara el preu. Un milió d'euros separa l'oferta d'uns i les pretensions dels altres. El Milan tampoc es vol fer càrrec del dret de solidaritat, un 5% del traspàs per als clubs on ha jugat Ronaldo, en què està inclòs el Barça. Els dos equips també parlen d'un possible canvi de cromos: Oliveira per Cassano.

Actualitzat

Ahir era un dia clau perquè el Reial Madrid i el Milan arribessin a un acord pel traspàs de Ronaldo al club "rossonero". Després d'haver superat amb èxit la revisió mèdica fa uns dies, el vicepresident del club italià, Adriano Galliani, va anar a Madrid per tancar l'operació amb Pedja Mijatovic. A mitja tarda es va afegir a la reunió el president blanc, Ramón Calderón, però de moment no hi ha acord econòmic. Un milió d'euros separa les dues parts.

Un altre problema és que el Madrid vol un altre davanter per cobrir la baixa de Ronaldo. L'objectiu és el brasiler Ricardo Oliveira, actualment al Milan, i enviar Cassano al club llombard. I és que la sequera golejadora dels blancs és alarmant: en els últims cinc partits de Lliga només han fet dos gols.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut