Futbol

El Madrid i el Milan negocien contra rellotge el traspàs de Ronaldo

Esprint final del fitxatge estrella del mercat d'hivern, Ronaldo. El brasiler serà jugador del Milan en les pròximes hores; això sembla irreversible, però el que queda per resoldre és la fórmula final. El Madrid, que ha vist que estava fent un negoci ruïnós en vendre'l per set milions d'euros i que es queda sense un "home gol", mira ara de canviar Ronaldo per Oliveira, l'exgolejador del Betis que ara és al Milan, sense gaire fortuna. Ronaldo avui ja no s'ha entrenat i als companys no sembla precupar-los massa el que faci o deixi de fer.

Actualitzat

Des de les dotze del migdia el vicepresident del Milan es troba a l'estadi Bernabéu, reunit amb Pedja Mijatovic, per intentar tancar el fitxatge de Ronaldo. Les reunions dels últims dies s'estan allargant més del compte perquè el Madrid es troba orfe de davanters i vol assegurar-se la cessió de l'exbètic i actualment jugador milanista Ricardo Oliveira.

Segons sembla, merengues i "rossoneri" ja han solucionat les diferències que els separaven en la reunió d'ahir: els blancs cobrarien poc més de set milions d'euros pel mateix jugador per qui l'estiu passat oferien gairebé el doble. Aquest matí, a Valdebebas, Ronaldo ja no ha anat a entrenar-se. El club, lògicament li havia donat permís.

El Barça podria cobrar per Ronaldo

El Barça podria cobrar una petita quantitat per aquest traspàs . Els drets de formació del jugador és un dels punts que bloquegen l'acord. Segons la normativa de la FIFA, si un jugador marxa d'un equip amb el contracte en vigor, els equips on va jugar dels 12 al 23 anys tenen dret a repartir-se el 5% del preu del traspàs. El Madrid i el Milan no es posen d'acord sobre qui ha de pagar aquesta quantitat, que permetria al Barça ingressar 40.000 euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut