El Madrid guanya el Celta (2-4) i suma la quarta victòria seguida amb Solari

Quarta victòria consecutiva del Madrid de Solari que avui ha trobat en Benzema el seu jugador més destacat (2-4). El francès ha fet un gol, la jugada del segon; Ramos, de penal, i Ceballos en el temps afegit ha tancat el marcador del conjunt madrileny. La nota negativa: els tres canvis obligats per lesió que ha hagut de fer l'equip de Solari.

Cristina BusquetsActualitzat

En el quart partit de Solari a la banqueta del Madrid, Benzema ha estat el jugador més destacat. A Balaídos, davant del Celta, en tres minuts el francès ha enviat un xut que ha sortit fregant el pal.

El conjunt blanc ha tingut el primer contratemps quan Casemiro, que havia topat amb Maxi Gómez, ha acabat abandonant el terreny de joc per una lesió al turmell. Era el minut 18 i al 19, Roncaglia ha enviat la pilota al pal en rematar un servei de córner. En els millors minuts dels locals, ha arribat el gol del Madrid; obra de Benzemá que després d'un control i una mitja volta ha dirigit la pilota al fons de la porteria del Celta.

El conjunt madrileny ha pogut fer el segon a partir d'una passada enrere de Benzema des de la línia de fons ha acabat amb Kross enviant la pilota als núvols. Abans del descans, segon canvi del Madrid obligat per lesió.

A l'inici de la segona, Benzema ha enviat una pilota al travesser i al 55, ha fet la jugada del segon gol que ha acabat amb Cabral enviant la pilota al fons de la seva pròpia porteria. El Celta ha retallat distàncies amb un gran gol d'Hugo Mallo que ha connectat una passada de Brais Mendez.

Solari ha hagut de fer el tercer canvi obligat per la lesió de Nacho. Courtois ha tret una bona mà per allunyar un xut perillós d'Aspas. En el minut 81, Juncà ha comès penal a Odriozola i Ramos, de panenka, ha transformat la pena màxima per fer el tercer del Madrid.

El Celta ha acabat amb un jugador menys per l'expulsió de Cabral, però en el temps afegit han arribat dos gols més. Ceballos ha fet el quart pel Madrid i Brais Méndez el segon pel Celta. Quarta victòria seguida del Madrid de Solari.