Reial Madrid

El Madrid goleja el Sevilla però haurà d'esperar una jornada per proclamar-se campió d Lliga (3-0)

El Reial Madrid ha derrotat sense gaires complicacions el Sevilla però s'haurà d'esperar per ser campió de Lliga després de la contundent victòria del Barça a Vallecas. La festa a la Cibeles, on tot estava preparat, ha quedat ajornada com a mínim fins a la jornada intersetmanal, en què el Madrid jugarà a San Mamés. Cristiano Ronaldo ha avançat els blancs a la primera part i a la represa, en un tres i no res, Benzema ha ampliat l'avantatge amb un doblet.

La decepció del madridisme per l'eliminació de la Champions era molt recent. Però l'equip de Mourinho s'ha aixecat ràpid i ha aconseguit tres punts que el deixen acariciant el títol.

Al mig del camp, la parella Granero-Xabi Alonso ha funcionat i ha donat ritme a un joc vertical i letal. Özil ha creat perquè Cristiano culminés. I el portuguès ho ha fet al minut 20 per obrir la llauna. Quan el Madrid guanyi definitivament la lliga, els seus gols valdran més i el portaran, gairebé segur, a adjudicar-se la pilota d'or.

Intercanvi de cops estèril

El Sevilla necessitava puntuar per mantenir-se en la lluita per un lloc europeu. Reyes ha assumit el pes ofensiu del seu equip, acompanyat per Negredo i Navas, que han perdonat davant Casillas en excès gols cantats.

Abans del descans, una falta indirecta xutada per Cristiano ha acabat al pal. La grada sud del Bernabéu corejava el nom de Mou però la resta d'afició no ha continuat amb la cançó, dolguda encara per la desfeta davant el Bayern de Munic.

La sentència

Els blancs han respirat tranquils quan als 48 minuts Benzema ha liquidat el partit aprofitant una altra errada defensiva sevillista. L'estadi ja cantava "campeones, campeones" quan Benzema, al 53, completava el seu doblet amb un cop de cap en planxa després d'una centrada de Sergio Ramos

El Madrid ja té a tocar el que volia: destronar el Barça. Però com a mínim s'haurà d'esperar fins a dimecres, quan amb una victòria a San Mamés ja seria campió matemàticament sense dependre del resultat del Barça, que rep el Màlaga al Camp Nou.