Futbol

El Madrid esperarà fins després de la final de Copa per anunciar el fitxatge de Schuster

Ramón Calderón no anunciarà la més que probable arribada de Bernd Schuster al Reial Madrid fins la setmana que ve. Al Getafe, hi ha mala maror, i no descarten denunciar-ho. La consecució del títol de Lliga i tota la ressaca posterior han frenat les decisions al club blanc, i això fa que hi hagi un compàs d'espera. Calderón sembla tenir clar que Schuster és l'aposta de futur, però la segona Lliga de Capello al Madrid retarda els esdeveniments. La final de Copa de dissabte entre el Sevilla i el Getafe marcarà, ben segur, un abans i un després.

Calderón s'amaga darrere el títol de Lliga i diu que ara el deixin gaudir, i que no parla del futur de Fabio Capello. Mentrestant, al Getafe no agrada gens ni mica aquesta postura madridista que ja ha tocat Schuster fa mesos fins a tenir un preacord amb l'alemany. El president del Getafe, Ángel Torres, diu que estan jugant amb ells, que els han faltat al respecte i que el Madrid mareja la perdiu sense confirmar ni desmentir res sobre el futur del tècnic. Lamenta també que ningú del club madridista s'hagi posat en contacte amb ell per explicar-li la veritat d'aquesta història, que, segons ell, ja fa més de vuit mesos que dura. Ángel Torres vol arribar fins al final i no descarta denunciar el cas davant la UEFA o la FIFA, ja que no es pot negociar amb jugadors i entrenadors que tenen contracte en vigor.

El Madrid ha guanyat per golejada l'amistós a Tel Aviv per la pau

Els blancs, que van jugar amb moltes baixes i només deu jugadors del primer equip, van guanyar per 0-8 un combinat de jugadors israelians i palestins amb 25.000 aficionats a les graderies. Quatre gols de Guti, tres d'Álvaro Negredo i un de Raúl van establir el marcador definitiu.