Casillas, motiu de debat (Foto: EFE)
Reial Madrid

El Madrid espera el Mallorca com a primer assaig per als quarts de la Champions

El Madrid rep la visita del Mallorca aquest dissabte (20.00) en un moment de la temporada en què els partits de Lliga es comencen a veure com a proves preparatòries pensant en la Lliga de Campions. Amb el lideratge a 13 punts de distància, l'entorn blanc centra tota l'atenció en la final de Copa del Rei i a guanyar l'anomenada "Décima".

Actualitzat
El Reial Madrid rep la visita del Mallorca aquest dissabte (20.00) en un moment de la temporada en que els partits de Lliga es comencen a veure com a proves preparatòries pensant en la Lliga de Campions. Amb el lideratge a 13 punts de distància, l'entorn blanc centra tota l'atenció en la final de Copa del Rei i a guanyar l'anomenada "Décima".

Fins al partit d'anada amb el Galatasaray (3 d'abril), alguns jugadors poc habituals podrien tenir oportunitats mentre José Mourinho estudia la manera d'afrontar els quarts de final. Tant contra el Mallorca, com la setmana que ve contra el Saragossa, s'espera que Modric, Kaká, Marcelo, Callejón o, fins i tot, Pepe (relegat a la suplència per Varane) tinguin l'oportunitat de demostrar al seu entrenador que també es mereixen jugar a Europa.

Per ara, el lesionat Di María deixa un forat als aspirants. No s'espera encara la reaparició d'Iker Casillas, que aquesta setmana ha pujat un vídeo a una xarxa social on se'l veu aturant pilotes en un entrenament i ha afegit una certa controvèrsia al debat obert sobre la titularitat a la porteria merengue.

El segon entrenador, Aitor Karanka, ha restat importància a aquesta publicació i no s'ha manifestat sobre la idea generalitzada  que Mourinho podria seguir utilitzant Diego López tot i la imminent alta mèdica del capità.

El Madrid no té cap altra baixa mèdica, ni cap sancionat, així que l'únic dubte restant és a la posició de davanter centre. El portuguès podria decantar-se per Higuaín, si no veu prou centrat Benzema, que darrerament està immers en diversos conflictes judicials relacionats amb sancions automobilístiques.

Pel que fa al Mallorca, l'equip necessita donar la sorpresa al Bernabéu, perquè ja li és urgent sumar els punts necessaris per evitar el descens. Actualment, amb 24, va tercer per la cua de la classificació.

Des de l'arribada de Gregorio Manzano a la banqueta, els balears han experimentat una petita revolució en positiu i no descarten el fet de puntuar a Madrid. No obstant això, el tècnic haurà de retocar el seu sistema en no poder comptar amb els migcampistes Josep Lluís Martí i Javi Márquez, sancionats.

Després de l'últim entrenament a Son Bibiloni, l'entrenador ha donat a conèixer la llista de convocats per al partit: Calatayud, Hutton, Anderson, Pina, Pereira, Nsue, Giovani, Tomer, Tissone, Aouate, Nunes, Bigas, Víctor, Luna, Alfaro, Kevin, Fontàs i Ximo.
Anar al contingut