Walter Tavares captura un rebot durant el partit que el Reial Madrid ha jugat contra l'Anadolu Efes (EFE)
Eurolliga

El Madrid es desfà de l'Anadolu sense suar (87-68) i el Baskònia s'imposa a l'Unicaja en el darrer sospir (83-85)

Els blancs es fan forts en el quart lloc de l'Eurolliga i la victòria dels bascos afavoreix de retruc el Barça Lassa

El Reial Madrid no ha tingut cap pietat de l'equip cuer de l'Eurolliga i ha superat l'Anadolu Efes per un contundent 87-68.

Els blancs han saltat al parquet amb la intenció de resoldre el partit des de bon començament tot i que en els primers compassos s'han topat amb la millor versió de l'equip turc que ho ha donat tot per evitar que els de Pablo Lasso marxessin en el marcador. 39-30, a la mitja part.

A la segona meitat, però, els madrilenys han pitjat l'accelerador de la mà d'uns inspirats Walter Tavares i Luka Doncic i han acabat passant per sobre de l'Anadolu. 87-68 al final. Amb aquest triomf, els madrilenys sumen la tretzena victòria a la màxima competició europea i es fan forts al quart lloc de la classificació.

El Baskonia s'emporta el duel contra l'Unicaja a l'Eurolliga (83-85)

El conjunt de Pedro Martínez s'ha imposat als malaguenys per un ajustat 83-85. Una cistella de Janis Timma en el darrer sospir ha donat la novena victòria als bascos que han reaccionat en un últim quart espectacular. Aquest triomf, a més, afavoreix de retruc el Barça Lassa i és que estan competint frec a frec amb l'equip de Joan Plaza per intentar fer-se un lloc entre els vuit primers.