Futbol

El Madrid ensopega amb un Athletic superior (1-0) i podria perdre el liderat de la Lliga si el Barça guanya el Rayo

El Madrid no pot amb l'Athletic al nou San Mamés que gràcies a un gol d'Aduriz al primer temps guanya el partit i deixa els blancs depenent del Barça pel liderat de la Lliga

Actualitzat

Abans del partit, Iraola ha rebut un homenatge pels seus 500 partits amb la samarreta de l'Athletic. Bale també complia una xifra rodona amb el Madrid a la Lliga, la dels 50 enfrontaments. El flamant finalista de la Copa i el conjunt blanc s'han buscat el pols en els primers compassos de partit al nou San Mamés. Atacs i contres ràpides dels bascos han mostrat un Athletic motivat, endollat i incomodant els blancs. Tant els han incomodat que abans de la mitja hora de partit s'han avançat al marcador. Una centrada excel·lent de Mikel Rico des de la dreta ha acabat rematada de cap per Aduriz. La pilota ha estat imparable per a Casillas.

El Madrid de la segona part s'ha mostrat més lluitador que el de la primera. Pressionant i arribant amb més intensitat davant d'un Athletic que tampoc ha baixat els braços. Benzema ha recollit una passada en profunditat però Gorka, avançat, ha avortat el que hauria pogut suposar l'empat pels blancs. El porter basc, providencial, ha tornat a salvar una acció directa de Cristiano que reclamava penal. Aduriz, al 75, ha pogut ampliar distàncies després d'una altra rematada de cap que ha acabat fora refusat pel travesser. El nou San Mamés, però, ja cantava el gol. En un moment de desesperació, Bale, havent vist Gorka avançat, ho ha intentat amb un xut potent des de gairebé mig camp que ha acabat refusat pel pal. En cas d'entrar, hauria estat el gol de la Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut