Futbol

El Madrid encara la visita de l'Olympique de Lió enmig de l'eufòria pel liderat aconseguit a la Lliga

Aquest Reial Madrid sembla no tenir límits i quan més complicat és el repte que se li persenta més èpica és la seva gesta. Ahir a la nit, ho va patir el Sevilla i dimecres, tot el madridisme n'està convençut, tocarà a l'Olympique de Lió. El triomf davant el conjunt andalús més l'ensopegada del Barça a Almeria ha brindat el lideratge de Primera a un Madrid que afronta amb optimisme la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Malgrat l'1-0 encaixat a França i malgrat que el conjunt blanc necessita remuntar, res fa pensar que ni el marcador advers ni l'equip de Claude Puel siguin un escull insalvable per al millor Reial Madrid dels últims temps.

Actualitzat
Si es va remuntar el Sevilla també és pot remuntar el Lió. L'eufòria envolta un Reial Madrid que trenca registres i que, un cop assolit el lideratge de Primera per davant d'un Barça que sembla desconcertat enmig d'una preocupant deriva, mira amb tota la seva ambició cap a la Lliga de Campions.

El conjunt de Manuel Pellegrini i tota l'afició madridista s'han llevat aquest diumenge en un clima immillorable per buscar, dimecres al Bernabéu, la classificació per als quarts de final de la Champions. No superar l'eliminatòria amb l'equip francès suposaria, com ha dit Guti aquest matí, "un fracàs".

I és que la confiança és màxima a Chamartín. Donat el cop a la Lliga ara toca fer el pas a Europa. Per Guti, decisiu dissabte per derrotar el Sevilla, l'equip ha de buscar un gol matiner que iguali l'eliminatòria per, després, deixar que caigui sobre el conjunt de Claude Puel tot el pes del Bernabéu.
Després de la remuntada d'ahir a la nit, el madridisme es conjura per viure una nova nit màgica convençut amb la Lliga encarrilada ara no es pot fallar en una Champions que, a més, tindrà la final al Bernabéu.

Empat abans del partit


L'Olympique va empatar sense gols davant el Boulogne, penúltim classificat del campionat francès, en l'últim partit abans de viatjar a la capital espanyola. Claude Puel va reservar homes importants com Toulalan, Lisandro López i Pjanic confiant en què arribin frescos al transcendental partit de dimecres.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut