Futbol

El Madrid de les rotacions derrota el Màlaga (1-2)

El Madrid arribava a La Rosaleda sense homes molt importants. Tot i això, els blancs s'han endut els tres punts en joc davant un rival que ja té els dos peus a Segona Divisió

Actualitzat

El Reial Madrid no ha tingut cap problema per imposar-se al Màlaga, cuer de la categoria, tot i que el marcador final ha reflectit un ajustat 1-2. Isco ha marcat el primer gol dels blancs amb un bon llançament de falta directa (min. 29). L'exjugador del Màlaga no l'ha volgut celebrar i ha demanat perdó a la grada.

Ja en la represa, Casemiro (min. 63), assistit per Isco, ha marcat el segon gol per als de Zidane. Quan semblava que el 0-2 seria el resultat definitiu, Rolan, en el temps afegit, ha aprofitat un error de la defensa madridista per marcar el gol de l'honor dels andalusos. El Reial Madrid ha sortit a La Rosaleda amb un onze marcat per les rotacions. Cristiano, Bale, Varane i Modric no han viatjat i s'han reservat per al partit de semifinals de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic.

Amb la victòria contra el Màlaga, el Reial Madrid recupera la tercera posició de la classificació. Els merengues sumen 67 punts, dos més que el València, que va perdre al Camp Nou contra el Barça (2-1). Per la seva banda, el Màlaga continua tancant la taula de la màxima categoria del futbol espanyol amb 17 punts.  

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut