Primera Divisió

El Madrid continua sense convèncer i no passa d'un pobre empat sense gols a El Molinón (0-0)

El Reial Madrid no ha pogut passar d'un empat sense gols en la seva visita a El Molinón, un punt amb regust de derrota. Els blancs volien reivindicar-se després de la desfeta contra el Milan a la Champions però han estat incapaços de batre la porteria d'un Sporting que ha acabat demanant l'hora. Kaká ha tingut les dues ocasions més clares per donar la victòria a l'equip de Manuel Pellegrini però ha topat amb un Juan Pablo molt inspirat. Tot i la inversió milionària de Florentino Pérez, el nou Madrid galàctic continua sense convèncer amb el seu joc i el crèdit de Pellegrini a la banqueta s'esgota a cada jornada que passa.

Després de la derrota contra el Milan a la Champions, el Reial Madrid tenia una magnífica oportunitat de reivindicar-se en la visita a El Molinón. Però una vegada més, l'equip de Manuel Pellegrini ha tornat a tenir una actuació més que decebedora. Un Sporting ben ordenat i amb les idees molt clares ha complicat la vida a un conjunt madridista que no acaba de trobar la fórmula per desplegar un joc atractiu.

En els primers 45 minuts, el bagatge ofensiu del Madrid ha estat molt mins, un únic xut a porta de Kaká que Juan Pablo ha pogut desviar. L'Sporting, amb De las Cuevas com a futbolista més destacat, ha portat sempre la iniciativa i ha posat en evidència el sistema defensiu dels blancs, sobretot la debilitat en els laterals. Morán li ha guanyat la partida a Marcelo en la banda esquerre i Castro a Sergio Ramos a la dreta. L'únic que li ha faltat al conjunt asturià ha estat el gol. De las Cuevas ha tingut l'ocasió més clara abans del descans però Casillas ho ha evitat amb una mà salvadora.

En la represa, i amb una pluja cada vegada més intensa, el Madrid ha intentat canviar la dinàmica del partit. Sense millorar gaire la imatge, els blancs han tingut una més controlada la situació i Kaká ha disposat d'una ocasió molt clara per fer el 0 a 1 però ha topat amb un inspirat Juan Pablo, que ha evitat un gol pràcticament cantat.

A mesura que han anat passant els minuts, l'Sporting ha acusat el desgast físic de la primera part i ha començat a patir més del compte. De nou Kaká, el jugador més incisiu del Madrid, ha tingut el gol a les botes amb un llançament de falta que Juan Pablo ha pogut desviar a córner. El domini blanc ha estat cada vegada més insistent i els homes de Manolo Preciado han patit de valent per mantenir l'empat inicial.

En el minut 80, Raúl ha vist com l'àrbitre li ha anul·lat un gol de forma correcta. Tot i que el capità madridista ha protestat pensant que li havien xiulat fora de joc, la jugada havia quedat anul·lada amb anterioritat per mans de Kaká. El tram final ha estat una agonia per a un Sporting completament fos i amb un Madrid abocat a l'atac a la desesperada. Malgrat intentar-ho fins a l'últim minut, els blancs no han pogut batre la porteria de Juan Pablo. L'última vegada que el Madrid va empatar sense gols a la Lliga va ser el 17 de febrer del 2007 contra el Betis al Bernabéu.