Madrid

El Madrid celebra el seu 31è títol de Lliga a la Cibeles, amb milers d'aficionats madridistes

Festa grossa a Madrid aquesta matinada, després que els de Schuster s'haguessin proclamat campions de Lliga a Pamplona. La Cibeles va ser, un cop més, l'escenari de les celebracions madridistes, que van tenir el seu gran moment quan, passades les tres de la matinada, el capità Raúl va posar la bandera a la deessa. És el 31è campionat que aconsegueiexen els blancs. El Barça, doncs, haurà de fer el passadís als campions, dimecres al Bernabéu, i molts aficionats creuen que això serà encara més gratificant.

Actualitzat

Els jugadors del Reial Madrid van arribar a la Cibeles per celebrar, amb els aficionats, el títol de Lliga aconseguit a Pamplona, el 31è de la seva història. El punt culminant de la festa va ser quan el capità Raúl va pujar fins a l'emblemàtica estàtua i va coronoar la deessa amb una bufanda i dues banderes enmig de l'eufòria dels milers de seguidors que omplien la plaça. Les habituals celebracions institucionals a l'Ajuntament, la Comunitat de Madrid o a la catedral de La Almudena no es portaran a terme fins dilluns 19 de maig, una vegada acabi la Lliga, i després que rebin la Copa que els acredita com a campions en l'últim partit davant el Llevant.

El capità va posar el colofó a quatre hores d'espera, càntics i celebracions a la plaça on els blancs festegen els seus títols. Després de canviar-se al Santiago Bernabéu a un autobús descapotable blanc especial per festejar les 31 Lligues, l'equip va arribar pel passeig de la Castellana per a delit dels seus aficionats amb els futbolistes emocionats. La majoria dels jugadors van aparèixer amb banderes dels seus països i vestits amb una samarreta commemorativa, mentre Sergio Ramos duia la d'Andalusia i en el seu pit lluïa la foto del traspassat Antonio Porta, amb una emotiva frase de record "sempre amb nosaltres".

Amb bufandes al cap, capells i eufòrics pel seu títol, els futbolistes, molts d'ells amb la seva pròpia càmera de vídeo, no van parar de saltar, ballar i cantar. Pujats a semàfors, senyals de trànsit o arbres, els seguidors madridistes van esperar durant quatre hores que l'equip arribés des de Pamplona després de l'èpica victòria al Reyno de Navarra. "Campions, campions" va ser el més escoltat, però la gent no es va oblidar del seu capità, que va ser rebut al crit de "Raúl, selecció", i també es van entonar molts altres en record als seus herois i també a l'etern rival.

Festa sense incidents

Els festejos per la celebració del títol de Lliga del Reial Madrid es van desenvolupar dins de la normalitat i sense incidents importants. Així, la festa es va celebrar sense problemes i a l'hora en què Raúl coronava Cibeles (3.15 hores) tot just hi va haver fets ressenyables, i els atesos van ser de caràcter lleu o molt lleu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut