Bàsquet Eurolliga

El Madrid apallissa el Zalguiris Kaunas (95-67) i es manté invicte a l'Eurolliga

El Madrid ha apallissat el Zalguiris Kaunas (95-67) i es manté invicte a l'Eurolliga. En el sisè partit, els de Pablo Laso no han tingut compassió d'un Zalguiris Kaunas que ho ha intentat sense èxit. Tot i que els blancs s'han relaxat en l'últim quart, el resultat final deixa clar qui ha dut la batuta de l'enfrontament.

Sisena victòria en sis partits del Madrid en l'Eurolliga. I, com totes les altres, ha estat una pallissa. Pablo Laso ha pogut celebrar la seva renovació fins al 2016 amb una altra exhibició dels blancs. Aquesta vegada, la víctima ha estat el Zalguiris Kaunas, on juga l'exblaugrana Jasikevicius. El Madrid ha acabat el primer quart guanyant de 14, al descans estava 24 punts a sobre i ha arribat a tenir-ne 35 en la segona part. El base del Zalguiris Justin Dentmon, millor jugador de l'última jornada, ha intentat evitar, amb bones cistelles, la humiliació del seu equip. Però l'equip madridista no ha afluixat fins ben bé els últims minuts. El Madrid té una mitjana de 28 punts de diferència respecte al rival en els sis partits disputats fins ara.