Els blancs han guanyat per primer cop a la pretemporada (Reuters)

El Madrid aconsegueix la primera victòria de pretemporada davant del Chelsea (3-2), però patint al segon temps

El Madrid ha sumat la primera victòria de pretemporada després de vèncer el Chelsea de Conte (3-2). Els blancs han estat superiors al primer temps, mentre que al segon el domini ha estat del conjunt anglès

L'exblanc-i-blau Marco Asensio ha estrenat titularitat amb el Madrid en la seva gira per Estats Units que els ha dut a l'estadi de Michigan davant del Chelsea. L'equip anglès s'ha anat diluïnt al primer temps i ho ha aprofitat el conjunt de Zidane. Al minut 18, Marcelo ha obert el marcador amb un xut des de fora de l'àrea. El mateix jugador hi ha tornat pocs minuts després per fer el segon a partir d'una recuperació de pilota al mig del camp i amb una combinació amb Asensio. Però a la primera part encara hi ha hagut temps per veure un altre gran gol. Aquest l'ha signat Mariano. El jugador del filial, que com Asensio ha estrenat titularitat, ha dirigit un espectacular xut per batre el porter rival i fer el tercer

La segona part ha començat amb un ritme baix però el Chelsea ha mantingut la posessió i ha anat prenent terreny. Tant que Eden Hazard ha aprofitat que el porter estava massa avançat per retallar distàncies després d'una pilota llarga. Ell mateix ha tornat a batre Yáñez abans del final