Futbol

El Madrid aconsegueix els serveis de Reyes en un canvi de cromos amb Baptista

Sorpresa total en la recta final de fitxatges a la Lliga. José Antonio Reyes jugarà finalment al Reial Madrid aquesta temporada, i ho farà en la condició de cedit. L'Arsenal l'ha cedit per un any a canvi del brasiler Julio Baptista, que marxarà a l'equip anglès en les mateixes condicions. D'aquesta forma, el Reial Madrid ha guanyat a última hora el seu veí, l'Atlètic, en la cursa per Reyes, que dijous que ve s'intengrarà a la disciplina de l'equip de Fabio Capello.

L'arribada de l'andalús al Bernabéu ha propiciat l'adéu del brasiler Baptista, un jugador que sempre ha agradat al tècnic Arsene Wenger, i que ara disposarà de minuts a la Premier League jugant amb el subcampió d'Europa.


Reyes, que milita a l'Arsenal des de fa dues temporades, havia estat pretès pel Reial Madrid durant tot l'estiu, però les últimes informacions el vestien amb la samarreta d'un altre equip madrileny. L'andalús també era objecte de desig de l'Atlètic de Madrid, que havia licitat fort en els últims dies pel davanter internacional espanyol, el qual havia manifestat públicament el seu desig d'abandonar el futbol anglès com més aviat millor.


L'Arsenal no volia prescindir de l'espanyol fins ara, però la possibilitat d'aconseguir els serveis de Baptista, que va arribar a l'equip madrileny la passada campanya, sí que va agradar al club anglès.