Futbol

El Lugo triga més de dues hores en deixar Montilivi davant la presència hostil d'un grup d'aficionats locals

El Girona ha perdut l'ascens directe a Primera en els últims minuts del partit contra el Lugo. Un nombrós grup dels seus seguidors no ho ha paït bé, fent témer l'equip gallec per la seva seguretat. La policia hi ha hagut d'intervenir.

Actualitzat

Dues hores després d'acabar el partit a Montilivi contra el Girona, l'expedició del Lugo seguia tancada al vestidor visitant. Jugadors i tècnics no volien sortir de l'estadi fins que les forces de l'ordre els garantissin la seva seguretat davant l'amenaça d'un nombrós grup aficionats gironins molt exaltats. Tot i la presència de 7 furgons dels Mossos d'Esquadra, els gallecs no ho veien clar.

El Lugo tenia prevista quedar-se a dormir aquest diumenge a Girona, però després del final de partit i els incidents posteriors han decidit variar de plans i passar la nit a Barcelona. No ha estat fins més tard de les 10 de la nit que han marxat de Montilivi, quan el número d'aficionats concentrats a la porta de l'estadi ha quedat reduït a menys d'un centenar.

Aquests incidents projecten una imatge molt dolenta de l'afició gironina, i que pot agreujar la sanció que la Federació Espanyola imposarà al club pel llançament d'una ampolla plena a un dels àrbitres assistents en els últims minuts del partit davant el Lugo. L'equip arbitral també ha abandonat Montilivi força més tard del previst. Ho han fet aprofitant la sortida del Lugo, que mantenia distret el grup d'enutjats seguidors.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut