Tito Intenta parar un jugador del Lugo (La Liga)

El Lugo s'emporta els tres punts contra el Llagostera amb un gol d'Abel Molinero al temps afegit

Quan tot semblava que acabaria amb un empat i repartiment de punts, un gol d'Abel Molinero ha donat una victòria totalment inesperada als jugadors de Luis Milla

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Un golàs d'Abel Molinero en temps de descompte ha donat al Lugo la primera victòria de la temporada (1-0), que, sumada a l'empat de la primera jornada amb l'Oviedo, li dóna 4 punts a la classificació. El Llagostera, per la seva part, ha perdut els dos primers partits de la temporada.

Durant la primera part el marcador no s'ha mogut a l'Anxo Carro. Els dos equips ho han intentat, però el primer temps no ha destacat per les grans oportunitats de gol. El Lugo ha comptat amb dues ocasions de marcar: la primera al minut 9, després d'una centrada d' Iriome que ha rematat Caballero per sobre de la porteria de René; la segona al minut 40, amb un xut 'enverinat' de Seoane des de la frontal de l'àrea que ha sortit rebotat, i que René, en dos temps, ha pogut aturar.

A  la represa, el Llagostera ha hagut de fer un canvi obligat, i Chus Herrera ha hagut de ser substituït per Aimar. Els d'Alsina han sortit amb més ganes i han creat més problemes als gallecs. En el minut 52, Chumbi ha estat a punt de marcar, s'ha quedat sol davant del porter, que ha tapat bé el xut.

Quan tot semblava que acabaria amb un empat i repartiment de punts, un golàs d'Abel Molinero des de fora de l'àrea i per l'escaire, durant el temps afegit, ha donat una victòria totalment inesperada als jugadors de Luis Milla.