El tècnic Ricardo Rodríguez en un entrenament del Girona.
Futbol

El Lugo-Girona i el Sabadell-Eibar, aquest dissabte en directe per Esport3

El Girona, que va patir la primera derrota de la temporada el cap de setmana passat a Jaén, s'enfrontarà en un nou desplaçament al Lugo (dissabte, 18.00). El Sabadell, per la seva banda, necessita sortir de la mala ratxa davant l'Eibar a la Nova Creu Alta (20.00).

Actualitzat
El Girona, que va patir la primera derrota de la temporada el cap de setmana passat a Jaén, s'enfrontarà en un nou desplaçament al Lugo (dissabte, 18.00). El Sabadell, per la seva banda, necessita sortir de la mala ratxa davant l'Eibar a la Nova Creu Alta (20.00).

El segon desplaçament consecutiu del Girona a la Lliga

Els gironins arriben a la cita després de la derrota amb mala imatge al camp del Jaén (3-1) i amb el triomf amb remuntada a la Copa del Rei a Montilivi davant la Ponferradina (2-1). Més enllà de l'onze inicial que presenti l'equip, Ricardo Rodríguez assegura que el seu desig és "tornar al model de joc implantat des de l'inici". "Hi ha jugadors que es van reivindicar aprofitant la seva titularitat a la Copa", ha explicat el tècnic gironí. Per a l'onze contra el Lugo, "buscarem els que estiguin més en forma. Al cap i a la fi són els jugadors els que es posen i es treuen de l'equip", ha assenyalat l'entrenador, que podria comptar amb Iván López, en lloc de Jonas Ramalho, com a principal novetat.

Els gallecs passen per un bon moment i han guanyat els seus dos últims partits, a banda de classificar-se també per a la següent ronda de la Copa del Rei, després de superar el Mirandés en la tanda de penals. El tècnic blanc-i-vermell, Quique Setién, afrontarà el partit sense el migcampista Pablo Álvarez, que estarà dos mesos de baixa, i Fran Sandaza, que arrossega una lesió muscular. Però sí podrà comptar amb el francoitalià Vincenzo Rennella.

El Sabadell vol trencar la mala ratxa contra un Eibar amb la moral alta

El Sabadell i l'Eibar es tornen a enfrontar tres temporades després. L'últim cop que es van veure les cares va ser una eliminatòria que va permetre als arlequinats tornar a Segona Divisió, 18 anys després. Els dos equips tornen a trobar-se amb unes dinàmiques força antagòniques, ja que, mentre els catalans fa un mes que no guanyen i han quedat eliminats de la Copa del Rei, el conjunt basc ve de derrotar al Còrdova i de passar de ronda davant el Tenerife.

El tècnic del Sabadell, Javier Salamero, buscarà el segon triomf de la temporada, després de la victòria inaugural davant el Mallorca (4-0). Ho vol fer introduint importants canvis a l'onze inicial amb l'objectiu principal de reforçar la defensa. El migcampista Juanjo Ciércoles té molts números de sortir d'inici, així com Raúl Tamudo, que podria debutar aquest dissabte davant una afició que confia molt en la seva aportació a l'equip.

De la seva banda, l'Eibar visita el Sabadell amb ganes de mantenir la ratxa de les últimes dues setmanes, en les quals enllaça l'empat a Las Palmas, una victòria contra el Còrdova i la classificació a la Copa del Rei contra el Tenerife. L'eficàcia de la defensa, el joc de desgast i contraatac, i l'àmplia plantilla, són tres dels punts forts del conjunt guipuscoà. Les principals novetats que s'esperen són l'entrada de Jota Peleteiro, després de la seva exhibició en Copa, a banda del golejador Urko Vera.
Anar al contingut