El Lugo deixa el Barça B sense idees i sense gasolina (0-1)

El F. C. Barcelona B ha deixat escampar ters punts més de casa aquest dissabte en perdre amb el C. D. Lugo per 0 a 1. Ha estat un partit gris i feixuc, del qual, amb prou feines es pot destacar el gol visitant, una bella rematada acrobàtica d'Iriome dins l'àrea petita en el minut 65.

El F. C. Barcelona B ha deixat escampar tres punts més Mini aquest dissabte en perdre amb el C. D. Lugo per 0 a 1. Ha estat un partit gris i feixuc, del qual, amb prou feines es pot destacar el gol visitant, una bella rematada acrobàtica d'Iriome dins l'àrea petita en el minut 65.

L'equip de Quique Setién ha sortit amb les idees ben clares, situant un entramat defensiu impenetrable davant la seva pròpia àrea i enviant els homes del davant a pressionar amb intensitat quan el Barça jugava al mig camp.

Tot i les poques ocasions de gol que s'han vist al partit, la majoria les han protagonitzat els gallecs, que han aprofitat molt bé les recuperacions en la creació blaugrana. El nois d'Eusebio Sacristán, en canvi, han suat la gota grossa en l'elaboració i gairebé no han inquietat el porter José Juan. Les oportunitats més clares que han tingut han estat dos gols anul·lats a Dongou, tots dos per fores de joc molt clars, en la primera part. En la segona, l'única vegada que el Barça ha estat a punt de salvar un punt ha estat en un llançament de falta que Grimaldo ha enviat al travesser.