L'estètica dels 3.000 metres obstacles és innegable. (Foto: EFE)
Atletisme

El lloretenc Àngel Mullera es classifica per a la final dels 3.000 metres obstacles al Mundial de Moscou

El lloretenc ha acabat quart de la seva sèrie (passaven directament els tres primers), però el seu crono de 8:19:26 li ha permès ser repescat per temps. L'atleta català, que disputa el seu tercer Mundial, s'ha tret l'espina de la mala experiència dels Jocs de Londres.

Actualitzat
Bones notícies per a Àngel Mullera, que s'ha classificat per a la final dels 3.000 metres obstacles al Mundial d'atletisme de Moscou. El lloretenc ha acabat quart de la seva sèrie (passaven directament els tres primers), però el seu crono de 8:19:26 (millor marca personal de l'any) li ha permès ser repescat per temps. L'atleta català, que disputa el seu tercer Mundial, s'ha tret l'espina de la mala experiència dels Jocs de Londres.

Mullera va arribar a la cita olímpica a última hora i envoltat d'una polèmica per un presumpte dopatge del qual va ser completament exonerat. L'enrenou no li va permetre concentrar-se en l'estrictament esportiu i no va passar de les sèries.

"La final és un premi, però no em conformo"

Mullera ha explicat que el seu objectiu a la final serà "lluitar. Ser-hi és un premi, però no em conformo". El català creu que serà una cursa més tàctica, però no gaire lenta, perquè "els africans es voldran eliminar els uns als altres". "Amb els tres de dies de recuperació que tenim, crec que puc estar entre els vuit primers", ha assegurat el lloretenc.

Pestano i Casañas, a la final de disc

La delegació espanyola ha tingut una segona alegria matinal amb la classificació per a la final del llançament de disc de Mario Pestano i Frank Casañas, que s'han col·lat entre els dotze millors de l'especialitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut