El Llevant respira amb una victòria davant un apàtic Atlètic de Madrid (2-0)

El Llevant pot respirar una mica més tranquil en la seva lluita per escapar-se de la zona de descens. L'equip granota ha sumat tres punts vitals davant un Atlètic de Madrid apàtic i que ha donat una imatge molt pobra en la visita al Ciutat de València. Nano, en el minut 3, ha obert el camí de la victòria local aprofitant una mala sortida de De Gea a la sortida d'un córner, i Caicedo, amb un golàs en el 58, ha establert el definitiu 2 a 0. Amb aquest triomf, el Llevant se situa quatre punts per sobre de la zona de perill mentre que l'Atlètic fa un altre pas enrere en les seves aspiracions europees.

L'Atlètic de Madrid ha culminat una setmana negra amb una derrota, la tercera consecutiva després de caure contra l'Espanyol a la Lliga i l'Aris de Salònica a la Lliga Europa. Quique Sánchez Flores, sancionat, ha vist des de la llotja del Ciutat de València com el Llevant furgava en la ferida d'un Atlètic que ha donat una imatge molt pobra contra un rival de la part baixa de la classificació.

Nano, en el minut 3, ha destapat els problemes defensius dels "colchoneros" amb el primer gol del partit aprofitant una mala sortida de De Gea a la sortida d'un córner. De Gea tampoc ha pogut fer res quan, ja en la segona part, l'equatorià Caicedo ha rematat a l'escaire i ha sentenciat amb el definitiu 2 a 0. Fins i tot el porter de l'Atlètic ha evitat una derrota encara més contundent del seu equip. Amb aquest triomf merescut, el Llevant agafa aire i se situa a quatre punts de la zona de descens.