El Llevant remunta a San Mamés i fa un pas de gegant cap a la permanència (1-3)

Els bascos s'han avançat amb un gran gol de Raúl García en el minut 8, però els granotes han capgirat el resultat advers abans del descans amb dos gols consecutius de Bardhi de falta, i Morales ha sentenciat en el 89

El Llevant ha fet un pas gairebé definitiu cap a la permanència amb una victòria amb remuntada inclosa contra l'Athletic Club a San Mamés (1-3). Tot i que els bascos s'han avançat amb un gran gol de Raúl García en el minut 8, els granotes han capgirat el resultat advers abans del descans amb dos gols consecutius de falta de Bardhi.

En la represa, l'Athletic ha pogut empatar amb un cop de cap de Raúl García que s'ha estavellat al pal però en el minut 89, Morales ha fet la sentència definitiva culminant una gran jugada individual. Amb aquesta victòria, el Llevant suma 37 punts i acaricia la salvació ja que té 9 més que el Deportivo quan només queden 12 per disputar-se.