El Llevant no es deixa sorprendre per l'Osasuna (2-0)

El Llevant de Caparrós, cada vegada més consistent, ha fet un partit molt seriós per batre el sempre guerrer Osasuna per 2 a 0. Els gols han arribat al principi i al final de la primera part. Pape Diop, al minut 4, i Rubén García, al 42, han deixat el xoc aparentment sentenciat, tot i que en la segona part han hagut de patir per l'expulsió de Víctor Casadesús.

El Llevant de Caparrós, cada vegada més consistent, ha fet un partit molt seriós per batre el sempre guerrer Osasuna per 2 a 0. Els gols han arribat al principi i al final de la primera part. Pape Diop, al minut 4, i Rubén García, al 42, han deixat el xoc aparentment sentenciat, tot i que en la segona part han hagut de patir per l'expulsió de Víctor Casadesús, que els ha deixat mitja hora amb deu. Més mèrit, doncs, per als granota, que se situen provisionalment en el setè lloc de la Lliga, a 7 punts d'Europa. L'Osasuna esperarà la resta de la jornada des de la dotzena posició.