El Leganés sorprèn l'Athletic Club (1-0) i l'Atlètic de Madrid es retroba amb la victòria davant del Celta de Vigo (0-1)

El Leganès sorprèn l'Athletic Club amb un gol espectacular de Beauvue; L'Atlètic de Madrid ha superat per la mínima el Celta; El Vila-real ha golejat el Las Palmas; El València de Marcelino està guanyant-se partit a partit la condició de ferm aspirant al títol de Lliga; Tonny Sanabria i Alexis Ruano, en pròpia porta, han estat els autors dels dos gols del Betis; Fajr ha avançat el Getafe però els valencians no han trigat a fer l'empat definitiu de les botes de José Luis Morales

El Leganés sorprèn l'Athletic Club (1-0)

L'equip madrileny cotinua en ratxa i ha estat capaç de deixar fora de combat tot un Athletic Club de Bilbao amb un gol espectacular de Beauvue a l'inici de la segona part. Els de Cuco Ziganda, lluny de reaccionar, han fet mans i mànigues per evitar el segon gràcies en bona part a l'encert sota els pals de Kepa.

L'Atlètic de Madrid s'imposa per la mínima a Balaídos (0-1)

Un solitari gol de Kevin Gameiro a la primera part ha estat suficient per donar la victòria a l'equip de Simeone que portava quatre partits sense saber què era guanyar. Els gallecs han plantat cara i han tingut diverses opcions d'igualar el marcador però la teranyina defensiva dels 'colchoneros' sumada a l'efectivitat sota els pals d'Oblak un cop més han neutralitzat totes les iniciatives del seu rival.

El Vila-real goleja el Las Palmas (4-0)

El Vila-real ha sumat contra el Las Palmas la seva tercera victòria consecutiva. Bakambu (48'), Mario Gaspar (65'), Ximo Navarro (67') i Sansone (90+3') han estat els protagonistes de les 4 dianes que s'ha empatat el conjunt canari.

El València goleja el Sevilla (4-0)

El València continua intractable a la Lliga i ha deixat fora de combat el Sevilla per un contundent 4-0. Gonçalo Guedes ha obert i ha tancat la llauna transformant el primer i el quart gol. El seu golejador més solvent, Simone Zaza, ha fet el segon amb el que ja suma cinc partits consecutius de Lliga marcant. Per últim, la tercera diana dels de Marcelino, l'ha signada Santi Mina.

El Betis s'imposa a l'Alabès (2-0)

Un partit més, l'home gol del Betis, l'exblaugrana Tonny Sanabria, ha donat la victòria als andalusos. En aquest cas, davant de l'Alabès, que lluny d'igualar el marcador –el paraguaià ha enviat la pilota al fons de la xarxa en el minut 13- Alexis Ruano s'ha marcat un gol en pròpia porta a les acaballes de l'enfrontament deixant el 2-0 definitiu.

El Llevant i el Getafe empaten (1-1)

El Llevant i el Getafe han empatat a 1 en el primer partit de la novena jornada de la Lliga. Fajr ha avançat els madrilenys amb un xut des de fora de l'àrea ajustat al pal. Els valencians però tan sols han trigat quatre minuts en igualar el marcador amb un gol que ha sortit de les botes de José Luis Morales. Quan els locals començaven a tenir el partit de cara han arribat les males notícies quan el davanter del Llevant, Nano, s'ha lesionat i ha abandonat el terreny de joc en llitera. Un comunicat mèdic posterior del club ha informat que té un esquinç en el lligament del genoll dret.