Caparrós, entrenador del Llevant, donant instruccions els seus jugadors. (Foto: EFE)

El Llevant en té prou amb l'empat, insuficient per a les necessitats del Rayo Vallecano (0-0)

Llevant i Rayo Vallecano han empatat a 0. Mentre que el punt sumat ja li està bé als locals, còmodament instal.lats a la zona tranquil·la de la classificació, és clarament insuficient per a l'equip madrileny en la lluita per evitar el descens. El Rayo és penúltim, a quatre punts de sortir de les posicions de perill.

Llevant i Rayo Vallecano han empatat a 0. Mentre que el punt sumat ja li esta bé als locals, còmodament instal.lats en la zona tranquil·la de la classificació, és clarament insuficient per a l'equip madrileny en la seva lluita per evitar el descens. El Rayo és penúltim, a quatre punts de sortir de les posicions de perill.

Llevant i Rayo Vallecano tenien molt clar quin era el seu paper en el partit que els enfrontava. Els visitants es troben més a gust atacant amb la pilota als peus, mentre que els locals s'estimen més defensar-se. Així, amb aquesta disposició al camp, Roberto Baena ha xutat al pal de la porteria del Llevant en el minut 13. En el minut 25, el porter Keylor Navas ha evitat el gol dels madrilenys en un xut de falta de Roberto Trashorras.

El Rayo no sap defensar

Però l'equip que entrena Paco Jémez té problemes per defensar-se. I Barral ha estat a punt d'aprofitar-ho en dues ocasions. La primera, a la mitja hora de joc, xutant alt. I la segona, quatre minuts més tard, quan el central Saúl no ha pogut controlar una pilota que ha fet un bot estrany. El porter Rubén, molt atent, ha evitat el gol.

En el minut 25 de la segona part, un malentès entre Saul, pentinant la pilota enrere, i Rubén, a mitja sortida, de poc no s'ha convertit en el primer gol de la nit. En aquest segon període, l'entrenador local, Joaquín Caparrós, ha fet avançar línies el seu equip, introduint un segon davanter en busca dels tres punts. Alberto Bueno, a 4 minuts del final, pel Rayo, i Babá en l'acció següent, en dues jugades a la contra, han tingut les millors opcions de marcar de la segona part, però els porters han estat encertats i el marcador no s'ha mogut.