Ballesteros i Rondón en la lluita per la pilota (Foto: EFE)

El Llevant empata amb el Rubin Kazan (0-0) en l'anada dels vuitens de la Lliga Europa

El Llevant només ha pogut empatar sense gols davant el Rubin Kazan (0-0), en l'anada dels vuitens de final de la Lliga Europa. Els granota han dominat i han disposat d'ocasions per inaugurar el marcador. La més clara, una rematada de cap de Ballesteros que ha topat amb al travesser només començar. En el tram final, l'equip rus ha enviat una pilota al travesser i un xut al pal.

El Llevant només ha pogut empatar sense gols davant el Rubin Kazan (0-0), en l'anada dels vuitens de final de la Lliga Europa. Tot i que els granota han dominat i han disposat d'ocasions per inaugurar  el marcador, al final no ha estat possible. L'oportunitat més clara ha estat una rematada de cap de Ballesteros que ha topat amb al travesser només començar.

En el tram final, l'equip rus ha enviat una pilota al travesser i un xut al pal. Primera ha estat una rematada de cap de Rondón i després Nacho ha engaltat un xut ras que ha topat amb el pal, després de superar David Navarro a la frontal.

Els dos equips han acabat amb deu homes sobre el terreny de joc. Al minut 52, el jugador de l'equip rus Ansaldi ha vist la segona groga per una entrada a destemps a Ballesteros. Dos minuts després, Míchel ha vist la vermella directa per entrar amb els tacs a Karadeniz a la cama.