Hoquei patins

El Lleida Llista engega un projecte per trobar patrocini i recaptar 60.000 euros

El vigent campió de la Copa de la CERS està buscant una trentena d'empreses que aportin 2.000 euros cadascuna per patrocinar l'equip lleidatà conjuntament

Actualitzat

El Lleida Llista Blava, vigent campió de la Copa de la CERS d'hoquei patins, ha engegat un projecte per trobar una trentena d'empreses que aportin 2.000 euros cadascuna per patrocinar l'equip conjuntament. De moment s'han sumat ja vuit empreses i s'han recaptat 1.130 euros des de l'inici de la campanya.

Aquesta iniciativa neix davant la dificultat que té el club lleidatà, guanyador de la Copa CERS la temporada passada, de trobar un patrocinador principal per aquesta, que substitueixi l'anterior que tenien: ICG Software. El predisent del club, Enric Duch, ha explicat que l'objectiu és aconseguir recaptar 60.000 euros amb aportacions de 2.000 euros i que el club tingui un nou logotip aglutinador amb les empreses que se sumin al projecte.


El Lleida Llista Blava començarà diumenge la seva participació a l'OK Lliga d'aquesta temporada, rebent al Pavelló 11 de Setembre la visita de l'Hoquei Sant Cugat, equip que s'estrena aquesta temporada a la màxima categoria.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut