Els joves campions del Lleida Llista (Foto: @ICG Lleidallista)
Hoquei patins

El Lleida Llista derrota l'Arenys de Munt a la final del Campionat d'Europa sub-17 d'hoquei patins

Els joves lleidatans s'han coronat com el millor equip jove del continent europeu

L'equip juvenil masculí del Lleida Llista Blava s'ha proclamat campió d'Europa en la categoria sub-17, després de superar 4 a 2 en la final de la competició el Centre d'Esports d'Arenys de Munt.

El conjunt del Maresme ha obert el marcador en el primer minut, amb un gol d'Àlex Joseph. La resposta dels joves del Segrià ha estat clara. Gol de Jordi Badia en el minut 19 i de Pol Besolí en el 27.

L'Arenys de Munt ha tornat a marcar, en el minut 27, per mitjà d'Aleix Domenech, però novament la resposta del seu rival ha estat ràpida. Besolí només ha trigat 2 minuts a fer el 3 a 2. Pol Mestres, en el minut 34, ha aconseguit el definitiu 4 a 2.