Futbol

El Lleida i el Sant Andreu són a la llista dels clubs amb deutes als jugadors

El Lleida i el Sant Andreu són a la llista dels clubs amb deutes als jugadors, i aquesta nit es tanca el termini de pagament de deutes als jugadors per part dels clubs. Els que no paguin corren el perill de perdre la categoria. Entre Primera i Tercera Divisió hi ha més d'onze milions d'euros denunciats que podrien fer perdre la categoria als clubs implicats. Entre els més destacats hi ha l'Alabès, el Deportivo, el Saragossa, el Màlaga i el Sevilla, entre altres.

Actualitzat

Entre Primera i Tercera divisió hi ha més d'onze milions d'euros denunciats que podrien fer perdre la categoria als clubs implicats. Entre els destacats, hi ha el Deportivo Alabès: l'equip de Dimitri Piterman té un deute que gairebé arriba als 3 milions d'euros. L'assessor jurídic del club, Javier Tebas, assegura que aquests diners estan pagats.

Altres clubs de Primera Divisió implicats són el Deportivo de la Corunya, amb gairebé un milió d'euros de deute; el Màlaga, amb mig milió d'euros; el Saragossa, amb més de cent mil, i el Sevilla, que tot i tenir un deute assequible, 42.000 euros, presenta un total de disset denúncies.

A la Segona Divisió, el club que ho té més magre és l'Sporting. L'equip asturià té disset denúncies i més d'un milió i mig d'euros de deute. Tot i això, l'Sporting salvarà la categoria perquè part del deute ja l'ha fet efectiu pagant els sous als jugadors.

Els clubs catalans que encara han de pagar diners i que estan inclosos a la llista de l'Associació de Futbolistes Espanyols són el Lleida, amb 12.000 euros de deute, i el Sant Andreu, amb 10.000.

Anar al contingut