Futbol

El Lleida fitxa el porter Miguel Martínez de Corta fins a final de temporada

La UE Lleida ha tancat la incorporació del porter Miguel Martínez de Corta, que arriba cedit pel Saragossa fins al final d'aquesta temporada. El porter natural de la Rioja està previst que aquest mateix divendres al matí s'entreni amb els seus nous companys i posteriorment el presentaran oficialment davant els mitjans de comunicació. Miguel ocuparà la fitxa del migcampista Ramon Ros, a qui han hagut de donar la baixa després que dissabte passat el van operar d'una greu lesió al genoll esquerre, que el mantindrà molts mesos de baixa.

Actualitzat

Les negociacions per incorporar el porter de l'equip aragonès s'han allargat pràcticament dues setmanes perquè el Lleida havia de resoldre la baixa de Ros i perquè Miguel havia d'acordar amb el Saragossa la seva continuïtat al club aragonès a partir del pròxim 30 de juny.

La incorporació d'un nou porter va ser una de les primeres peticions que va fer el nou entrenador del Lleida, David Vidal, quan va arribar al club, sobretot després de la lesió d'Eduardo. Vidal podrà disposar del nou porter en els cinc partits que queden perquè s'acabi la lliga de Segona A i debutarà dissabte que ve a Eibar.

Miguel Martínez de Corta, nascut a Logroño fa 24 anys, arriba al Lleida després de passar-se la temporada en blanc al Saragossa, on ha estat el tercer porter de la primera plantilla. Format al Loyola de Logroño, també ha jugat amb el Barça juvenil, el Calahorra, el Zamora i el Saragossa B. Miguel, que fa metre 90 d'alçada i pesa 89 quilos, destaca per la seva corpulència.

Anar al contingut