Els jugadors del Lleida Esportiu celebrant la classificació amb els aficionats desplaçats al camp de Lasesarre
Futbol

El Lleida Esportiu supera el Barakaldo i continua en la lluita per pujar a la Lliga Adelante

L'equip de la Terra Ferma ha fet bona la victòria de l'anada empatant al camp del Barakaldo (1-1). Aquest dimarts sabrà qui és el pròxim rival en el "play-off" d'ascens.

Actualitzat

El Lleida es tornava a enfrontar al Barakaldo en el partit de tornada de l'eliminatòria d'ascens a Segona A. Els catalans van guanyar el Barakaldo per la mínima al partit de tornada i ara els tocava rematar la feina. I ho han fet amb un empat (1-1) que els ha classificat per a la segona eliminatòria del play-off d'ascens.

La primera pedra en el camí dels lleidatans ha arribat al minut 21 de partit, quan l'àrbitre ha assenyalat un penal favorable a l'equip i local i ensenya targeta groga a Albístegui. La sort, però, ha afavorit l'equip de Lleida i el seu porter, Crespo, ha aturat el penal llençat per Iker Hernández (0-0).

A la represa el Lleida només ha necessitat un minut per marcar el primer gol del partit. Julen Colinas, el jugador que ja va marcar al partit d'anada, ha fet el 0-1 al minut 46 amb un potent xut després de l'assistència de Diego Suárez. Els catalans han tingut el segon gol a tocar, al minut 56, amb un xut creuat d'Urko Arroyo que ha marxat desviat.

Al minut 66, l'àrbitre ha expulsat Quintanilla amb targeta vermella directa i el Lleida jugat l'últim quart d'hora de partit amb un jugador més. Avantatge que no han pogut aprofitat de cara a porta, ja que el Barakaldo ha aconseguit empatar al minut 89, amb un gol d'Aythami. Un gol que ja no podria evitar l'eliminació de l'equip basc i la classificació del Lleida. L'equip d'Imanol Idiakez ha de superar dues eliminatòries més per ser equip de la Lliga Adelante. Aquest dimarts coneixerà el seu següent rival.

 

 

Anar al contingut