Copa del Rei

El Lleida Esportiu s'acomiada de la Copa amb una derrota al Wanda Metropolitano (3-0)

Després de resistir en la primera part, en la segona els lleidatans han acabat encaixant tres gols de Carrasco, Gameiro i Vitolo i han certificat la seva eliminació per un global de 7 a 0 davant l'Atlètic de Madrid

David CarballoActualitzat

El Lleida Esportiu ha posat punt i final a la seva trajectòria a la Copa del Rei. Els lleidatans s'han acomiadat de la competició amb una derrota contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano en la tornada dels vuitens de final. Després de resistir en la primera part, en la segona als lleidatans se'ls ha acabat la benzina i han acabat encaixant tres gols i han certificat la seva eliminació per un global de 7 a 0.

El 0 a 4 de l'anada al Camp d'Esports havia deixat l'eliminatòria sentenciada i ha convertit el duel d'aquest dimarts en un tràmit. Tot i això, els homes de Gerard Albadalejo han competit a bon nivell davant un rival de Primera Divisió i han resistit durant els primers 45 minuts.

El porter Diego Rivas, amb tres bones aturades, ha evitat que els "colchoneros" s'avancessin  en el marcador abans del descans. El Lleida, ben posicionat sobre el terreny de joc, ha donat un avís de perill en el minut 26 amb una rematada de Jorge Félix amb poc angle al lateral de la xarxa. 

El desgast físic passa factura en la represa

En la represa, l'Atlètic ha incrementat el seu domini i en el minut 57, Carrasco ha trencat la resistència lleidatana i ha desfet l'empat inicial culminant una bona jugada ofensiva amb un xut potent. El Lleida Esportiu ha començat a acusar l'enorme desgast físic tot i que de nou Jorge Félix, format a les categories inferiors del club madrileny, ha tornat a avisar amb una vistosa xilena que ha pogut aturar Moyà.

L'entrada d'Ángel Correa i Gameiro ha donat més pólvora a l'atac de l'Atlètic i en el minut 74, una jugada entre aquests dos futbolistes ha acabat amb el segon gol dels locals que ha fet el davanter francès. I en el 81, Vitolo ha tingut un debut somiat davant la seva nova afició fent el definitiu 3 a 0 amb un xut potent que ha entrat pel pal curt.

Tot i l'eliminació per un resultat global de 7 a 0, els lleidatans sempre recordaran aquesta edició de la Copa del Rei per haver eliminat a un equip de Primera com la Reial Societat després de culminr una remuntada heroica a Anoeta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut