Els jugadors del Lleida, en l'últim assaig abans del partit d'aquesta tarda
Futbol

El Lleida Esportiu rep l'Atlètic de Madrid als vuitens de final de la Copa

L'equip blau es cobra el premi d'haver eliminat la Reial Societat en l'anterior ronda amb la visita d'un dels grans del futbol estatal

Actualitzat

El Lleida Esportiu rep aquest dimecres (19.00) l'Atlètic de Madrid en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. És el premi per haver eliminat contra pronòstic en l'anterior ronda un altre equip de Primera com és la Reial Societat. L'equip del Segrià, ara a Segona B, torna d'aquesta manera a enfrontar-se a un equip d'elit, tot i que serà la seva setena participació en uns vuitens de final de Copa.    

Gerard Albadalejo, tècnic del Lleida, recalca que "el partit serà una festa del futbol i de l'esport per a Lleida" i que sortiran a competir fins al final. Albadalejo no podrà comptar amb el seu davanter de referència, el capità Marc Nierga, convalescent d'un accident de trànsit. Però tot i això, confia a plantar cara a un Atlètic que ha viatjat amb gairebé tots els seus pesos pesants, incloses les seves noves adquisicions, els internacionals espanyols Diego Costa i Vitolo, i amb l'excepció dels lesionats Koke i Filipe Luis.   

El Camp d'Esports, amb capacitat per a gairebé 13.000 espectadors, s'acostarà al ple i lluirà un mosaic especial per a l'ocasió. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut