Futbol

El Lleida Esportiu jugarà la segona ronda del "play-off" contra el Reial Madrid Castella

El filial madridista serà el segon rival de l'equip del Segrià en la promoció d'ascens a la Lliga Adelante. El tècnic Imanol Idiákez serà el nou entrenador de l'AE Làrnaca de Xipre

Actualitzat

El Lleida Esportiu ja sap quin és el seu rival en la segona eliminatòria del "play-off" d'ascens a Segona Divisió A. Serà el Reial Madrid Castella, que va perdre en la ronda de campions de grup contra l'UCAM Múrcia. Sentim Julen Colinas, golejador de l'equip del Lleida, sobre les virtuts i defectes del rival.

L'anada es jugarà al Camp d'Esports de Lleida diumenge 5 de juny a les 18:30 h en directe per Esport3 , i la tornada es disputarà a la Ciudad Deportiva Alfredo di Stéfano el cap de setmana següent. En cas que superi aquesta ronda, el Lleida encara n'hauria de guanyar una tercera per ser equip de la Liga Adelante.

El filial madridista, entrenat pel català Lluís Miquel Ramis, va arrabassar-li en les jornades finals el primer lloc del Grup 2 de la Segona B a l'anterior rival de l'equip lleidatà, el Barakaldo.

Idiákez entrenarà a Xipre

El tècnic del Lleida Esportiu Imanol Idiákez ha arribat a un acord i fitxarà per l'AE Làrnaca, de Xipre, les dues properes temporades. L'actual entrenador del subcampió de la lliga xipriota era Thomas Cristiansen, que serà el nou tècnic de l'APOEL de Nicòsia.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut