Copa del Rei

El Lleida Esportiu culmina una gesta a Anoeta i es classifica per als vuitens de final de la Copa del Rei (2-3)

Els lleidatans han remuntat l'eliminatòria amb tres gols en la segona part que els ha permès classificar-se de manera increïble per als vuitens de final

David CarballoActualitzat

El Lleida Esportiu tenia la complicada missió de remuntar un 0 a 1 a Anoeta per seguir viu a la Copa del Rei i més quan al descans perdia per 2 a 0. Però de forma miracolosa, els lleidatans han remuntat l'eliminatòria amb tres gols en la segona part que els ha permès classificar-se de manera increïble per als vuitens de final. Bojan Radulovic, de 17 anys, ha estat l'heroi lleidatà fent el gol del definitiu 2 a 3 en el minut 87.

Els lleidatans, que encadenen sis partits de lliga sense guanyar i cinc sense marcar, han fet un bon inici i han disposat de dues clares ocasions per avançar-se en el marcador, la més clara una rematada de Trillas desviada entre el porter Ramírez i el travesser. Després d'aquests dos ensurts inicials, la Reial Societat ha despertat i semblava sentenciar l'eliminatòria amb dos gols abans del descans. En el 24, Diego Llorente ha inaugurat el marcador amb un cop de cap i en el 34, Juanmi ha fet el segon després de driblar la sortida de Diego Rivas.

Amb un global de 3 a 0, el Lleida necessitava una gesta i ha començat a creure en el miracle quan Aitor Núñez ha retallat distàncies en el minut 56 i en el 59, Manu Molina ha posat la cor al cos dels bascos fent un sorprenent i inesperat empat a dos transformant un penal.

El nerviosisme s'ha instal·lat a Anoeta veient que el Lleida ha posat la incertesa i s'ha situat a només un gol de capgirar una eliminatòria que estava sentenciada al descans. I, en el minut 87, el miracle s'ha consumat quan el jove Bojan Radulovic, de només 17 anys, ha marcat el 2 a 3 que donava la classificació al conjunt català. Davant de la incredulitat de l'afició local, el Lleida Esportiu ha aconseguit una classificació històrica deixant a l'estacada un equip de Primera Divisió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut