El Llagostera encadena quatre jornades sense marcar (LaLiga)
Segona Divisió

El Llagostera suma un punt insuficient amb el Lugo a Palamós i encadena quatre jornades sense marcar (0-0)

El Llagostera ha empatat amb el Lugo a Palamós (0-0). Oriol Alsina ha fet debutar Natalio a l'onze inicial, però el conjunt blaugrana no s'ha retrobat amb un gol que fa quatre jornades consecutives que no veu.

Actualitzat

Oriol Alsina ha fet debutar Natalio, el darrer fitxatge, a l'onze inicial. L'objectiu, trobar el gol i posar de cara el partit davant del Lugo. Però a Palamós, qui s'ha trobat més còmode ha estat precisament el rival. En els primers minuts, han protagonitzat dues arribades amb perill, la darrera d'Iriome i Pereira s'hi ha afegit amb un xut que ha sortit lleugerament desviat. En una revifalla dels locals, Ríos Reina i Natalio han intentat posar en problemes el porter Jose Juan en el que ha estat l'inici d'una bona estona amb anades i vingudes d'un partit poc controlat. Pitu, avui al doble pivot amb Tébar, s'ha encomanat als seus tirs llunyans però sense èxit i Tébar ha salvat una acció de perill just sota el travesser de la porteria de René. Davant del conjunt de Luis Millra, el Llagostera ha provat de construir i apropar-se amb jugades més llargues. Ha estat passada gairebé la mitja hora, quan ha traçat una gran jugada que Juanjo no ha culminat per poc. Pablo Caballero, també al primer temps, ha dirigt un xut molt escorat que ha obligat a René volar per allunyar-lo. El primer temps, el domini ha estat d'un Lugo que ha fet més mèrits per trobar el gol que un Llagostera que no acaba de trobar-se.

El Llagostera ha fet un pas endavant a la segona part i Benja ha estat el primer de corroborar-ho. El Lugo, però, també n'ha tingut una per fer el primer gol. Campillo, però, no ha estat encertat en cedir la pilota enrera quan ell podia finalitzar l'acció davant René. Natalio, poc després, també ha fet intervenir José Juan. I més tard, ha tingut la més clara, amb un xut potent que José Juan ha allunyat amb una bona estirada. En el temps afegit Escassi ha vist la vermella directa però no ha fet variar el marcador. El Lugo ha sumat a Palamós el seu dotzè empat en 23 jornades mentre que el Llagostera ja porta 7 partits sense guanyar i quatre seguits sense marcar.

Anar al contingut