L'Osca ha resolt el partit en vint-i-tres minuts (LaLiga)
Segona Divisió

El Llagostera s'enfonsa a Osca (3-1) en una bona oportunitat per acostar-se a la permanència

Moltes de les opcions de continuar a Segona la temporada que ve, el Llagostera se les ha deixat a Osca. El conjunt aragonès ha deixat el partit resolt en vint-i-tres minuts. Els d'Oriol Alsina han fet el gol de l'honor poc abans del final que els permet mantenir el "goal average" particular.

El partit a El Alcoraz era a caixa o faixa. Una final real per les aspiracions de salvació del Llagostera a qui els plans se li han capgirat ben aviat. En dos minuts, Machís ha posat l'Osca per davant del marcador en rematar de primeres una centrada bombejada d'Álex González al fons de la xarxa. L'autor del gol ja ha demostrat la seva qualitat quan després ha guanyat en velocitat a la defensa del Llagostera, però ha acabat errant en la decisió final davant d'un René que ha blocat el xut. El Llagostera, inexistent al terreny de joc, ha rebut el segon gol de pilota parada. Fran Mérida ha executat un servei de córner que Íñigo López ha rematat sense oposició. Els d'Oriol Alsina han quedat estabornits de tal manera que en l'acció següent Darwin Machís ha pogut fer el tercer que ha acabat arribant en una acció calcada al segon. Un altre cop, servei de córner des del mateix costat que l'anterior servit per Fran Mérida i Íñigo López ha tornat a rematar per marcar. El davanter del conjunt de Sorià s'ha alçat més que els dos centrals -Chus Herrero i Tito- per beneficiar-se d'una defensa en zona defectuosa. Abans de la mitja hora, l'Osca tenia el partit resolt i les males notícies pels gironins han continuat amb la lesió de Marcos Tébar que ha abandonat el terreny de joc. L'Osca, per la seva banda, també s'ha vist obligat a fer dos canvis per lesió. El primer abans del descans, i el segon, a l'inici de la represa.

El Llagostera ha fet un tímid pas endavant al segon temps. Benja i Natalio han creat perill sense acabar-lo de transformar i Pitu, des de mig camp, ha provat sorprendre Leo Franco sense èxit. L'Osca, amb les revolucions més alentides, ha conduït el partit al seu terreny. José Carlos, amb un xut creuat, ha dirigit la pilota a les mans de Leo Franco. El davanter blaugrana, molt actiu, ha trobat el gol a quatre minuts per al final. José Carlos ha recuperat una pilota i el xut ha rebotat a la cama de Carlos David que ha despistat en últim terme el porter Leo Franco. El Llagostera no ha tingut temps de reaccionar i l'Osca ha donat per mort el partit. L'únic punt positiu ha estat que el Llagostera s'ha endut el "goal average" particular.