El Llagostera suma els mateixos punts que l'Osca, que marca el descens (LaLiga)
Segona Divisió

El Llagostera s'encomana a Pitu i Juanjo per batre l'Osca i sumar la segona victòria consecutiva davant l'afició

El Llagostera suma a casa el que no aconsegueix fora. Els blaugrana han batut l'Osca gràcies als gols de Pitu, a la primera i Juanjo, a la segona part. El rival ha pogut escurçar distàncies a través d'un penal que s'ha repetit tres vegades.

Actualitzat

El Llagostera ha trobat la victòria al Nou estadi de Palamós Costa-Brava. Pitu ha obert el marcador al minut 28. I ho ha fet a la seva manera. Amb un magistral llançament de falta directa, escorat al pal que Óscar Whalley no ha pogut evitar. De fet, el mateix jugador blaugrana, ja havia avisat al porter rival en una acció anterior en què l'havia obligat a estirar-se. L'Osca no s'ha arronsat i Machís s'ha presentat davant de René. El porter andalús, però, ha tapat bé el llançament a boca de canó del jugador rival. 

A l'inici de la segona, Whalley ha patinat i Chumbi ha estat a punt d'aprofitar-ho per marcar el segon. Aquest l'ha trobat Juanjo gràcies a un servei de banda de Samu de los Reyes. Chus Herrero ha prolongat el llançament i Chus Herrero, en una posició dubtosa, ha anotat el segon. Tres minuts més tard, s'ha produït una situació poc habitual. Aimar ha comès penal i l'àrbitre Eiriz Mata ha fet repetir la pena màxima en tres ocasions. A la primera, Luis Fernández ha marcat, però en el segon intent, René ha aturat el llançament i en el tercer, el mateix jugador, ha enviat la pilota fora.  Luis Fernández, de fet, poc després l'ha tornat a buscar. El xut ha acabat blocat per René en dos temps. Pitu, en els darrers minuts, ha tornat a fer de les seves a pilota parada. Ha buscat el tercer, però Whalley li ho ha impedit. En el temps afegit, l'Osca s'ha quedat amb un home menys després que Machís veiés la segona targeta groga. Amb la victòria, el Llagostera suma els mateixos punts que l'Osca, tot i que continua en zona de descens.  

 

Anar al contingut