El porter René durant un entrenament a Palafrugell (@UELlagostera)
Segona Divisió

El Llagostera s'encomana a l'encert que té a Palamós per superar l'Osca

Després de la desfeta a Tarragona, el Llagostera té "una gran final" davant de l'Osca a Palamós. Els d'Oriol Alsina volen encadenar la segona victòria davant de l'afició.

Actualitzat

Sis dies després del derbi a Tarragona amb victòria per als grana, el Llagostera té aquest dissabte una "gran final" davant de l'Osca al Municipal de Palamós-Costa Brava. Els d'Oriol Alsina, amb 13 punts i penúltims a la classificació, necessiten imperiosament els tres punts. La victòria a domicili se'ls resisteix però a casa ja l'han trobat en quatre ocasions i esperen sumar la cinquena, que seria la segona consecutiva, davant l'equip de Tevenet. L'Osca és un rival directe a la part baixa de la classificació. De fet, amb 16 punts són l'últim equip fora del descens i que marca l'inici de la zona perillosa. Els de Tevenet visiten el Llagostera amb les baixes dels dos centrals titulars: Íñigo López, va ser expulsat al Tartiere contra l'Oviedo, i Carlos David, compleix cicle. Per a Oriol Alsina, que també té les baixes d'Escassi, expulsat a Tarragona i Fran Cruz, sancionat, a més d'Emilio lesionat, el partit "amb l'Osca és el més important". "És un grup que sap a què juga, que s'adapta bé a fr un joc directe, té transicions de defensa-atac molt ràpides, amb molta arribada, molt perill... destacaria per sobre de tot el bloc", ha explicat el tècnic del conjunt blaugrana.

Augmenten les mesures de seguretat

El Llagostera ha informat que a partir d'aquest partit amb l'Osca, augmentaran les mesures de seguretat al Nou Municipal de Palamós-Costa Brava, de manera que les portes per accedir a l'estadi s'obriran 1 hora i 15 minuts. Els aficionats seran sotmesos a mesures de seguretat i per aquest motiu, es demana que arribin amb temps.

Anar al contingut