Futbol

El Llagostera remunta l'eliminatòria amb el Nàstic i jugarà la temporada que ve a Segona Divisió

El Llagostera remunta l'eliminatòria amb el Nàstic (3-1) i jugarà la temporada que ve a Segona Divisió. El conjunt del Gironès fa història gràcies als gols d'Eloy Gila, Enric Pi i Nuha. Marcos de la Espada, de penal, a la segona part, ha forçat la pròrroga, però no ha pogut evitar que el Llagostera protagonitzés un ascens històric.

Actualitzat

El Llagostera remunta l'eliminatòria amb el Nàstic (3-1) i jugarà la temporada que ve a Segona Divisió. El conjunt del Gironès fa història gràcies als gols d'Eloy Gila, Enric Pi i Nuha. Marcos de la Espada, de penal, a la segona part, ha forçat la pròrroga però no ha pogut evitar que el Llagostera protagonitzés un ascens històric.

Els primers minuts han estat elèctrics al Municipal de Llagostera. Els dos equips han sortit al màxim i David Querol ha donat un ensurt en una caiguda a l'interior de l'àrea amb la qual ha quedat estès a terra. Just abans del minut 30, Eloy Gila ha aprofitat una pilota penjada de Tarradellas per avançar l'equip del Gironès al marcador. Moragón, sòlid, ha blocat un parell de pilotes penjades dels tarragonins i just abans del descans l'àrbitre ha assenyalat penal per unes mans inexistents de Pablo Marí just al límit de la frontal de l'àrea. Enric Pi, encarregat de transformar-lo, ha enviat la pilota fora. Just després, Xisco Campos ha vist vermella directa per una falta sobre Chamorro per interrompre una ocasió manifesta de gol. El Nàstic ha acabat la primera part amb inferioritat numèrica.

A la segona, els tarragonins han sortit empesos per la necessitat. Xavi Molina ha protagonitzat la primera ocasió clara amb una rematada que Moragón ha refusat. Dos minuts després, l'àrbitre ha tornat a assenyalar penal, aquest cop a favor de l'equip de Vicente Moreno. Valho ha empentat Marcos de la Espada, que ha estat qui ha transformat la pena màxima amb la qual forçava la pròrroga. I ha estat precisament en el primer minut d'aquesta pròrroga quan Nuha ha rematat amb el cap una centrada perfecta d'Enric Pi. Amb el gol, els nervis han pogut amb els jugadors, que s'han encarat al públic, que havia increpat un jugador grana. Jesús Perera, a l'inici de la segona part de la pròrroga, ha tingut el gol a les seves botes. Fins a cinc minuts s'han afegit a la pròrroga, i el Llagostera ha acabat fent història. Fa 10 anys els gironins jugaven en categories territorials i la temporada que ve disputaran el futbol professional.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut